Altijd gratis verzending

  Artikel is toegevoegd

  Krijg 20% korting!arrow_drop_up

  Tijdelijke tattoo

  Ben je op zoek naar een tijdelijke tattoo? Dan ben je bij InkParrot aan het juiste adres. Onze tijdelijke tattoos zijn namelijk vooral om tattoos te testen. Zo kun je vol zelfvertrouwen een echte tattoo laten zetten. Op deze pagina vertellen we je er alles over!

  Waarom een tijdelijke tatoeage?

  Tattoos zijn fantastisch! Een tattoo is een stukje kunst op je eigen huid dat je voor altijd bij je draagt. Gewoon omdat je het mooi vindt, of omdat het een diepere betekenis heeft. Toch weten we als geen ander dat een eerste of een nieuwe tattoo heel spannend kan zijn. Past het echt bij je? Zul je er voor altijd blij mee zijn? Wil je het wel echt? Allemaal vragen die op kunnen komen wanneer je een nieuwe tattoo overweegt.

  Vragen die je eigenlijk alleen beantwoord krijgt, door de tattoo gewoon te laten zetten. Toch is dat misschien niet de beste manier. Een tattoo zit voor altijd op je lijf en het eventuele weglaseren is pijnlijk, prijzig en gewoon zonde. Een tijdelijke tattoo biedt dan uitkomst! Zo kun je de tattoo op je huid zien en even nadenken of dit wel echt is wat je wil. Word je helemaal enthousiast? Then go for it! Twijfel je toch nog? Probeer dan uit te zoeken waar het aan ligt. Is het het design? Is het de plek op je lijf? Als je daar de antwoorden op weet, kun je net zo lang tijdelijke tattoos proberen, tot je helemaal tevreden bent én met een gerust hart de tattooshop in kunt stappen voor dat felbegeerde stukje kunst op je huid.

  Hoe een tijdelijke tattoo zetten?

  Met de tijdelijke tattoos van InkParrot is het heel eenvoudig om zelf een tijdelijke tattoo te zetten. We leggen je het stap voor stap uit.

  Kies je tattoo

  Het lastigste in dit proces is misschien wel het kiezen van de tattoo.

  Je eigen ontwerp

  Misschien heb je al een heel helder beeld van de tattoo die je wil en heb je het voorbeeld voor die tattoo ook al klaar liggen. Je kunt dan je eigen tattoo ontwerp omzetten in een tijdelijke tattoo. Alle informatie daarover vind je op de pagina over je eigen ontwerpen tattoo.

  Bestaand ontwerp

  Heb je nog niet zo’n duidelijk beeld bij de tattoo die je wil, kijk dan eens rond bij onze bestaande ontwerpen. Deze ontwerpen zijn door onze eigen designer gemaakt. Je kunt op deze manier verschillende tattoo stijlen uitproberen.

  Bestel de tijdelijke tattoos

  Is het gelukt met het uploaden van je eigen ontwerp of heb je een of meerdere mooie tattoos bij onze bestaande ontwerpen kunnen vinden? Plaats dan je bestelling. Binnen enkele werkdagen ontvang je de tijdelijke tattoos bij jouw thuis. Het pakketje past gewoon bij jou door de brievenbus.

  Volg het stappenplan 

  In het pakketje vind je ook een stappenplan met hoe je de tijdelijke tattoo het beste kunt gebruiken. Als je deze stappen volgt komt de tijdelijke tattoo mooi op je huid terecht en blijft deze een paar dagen zitten. Zo kun je rustig over je tattoo nadenken.

  In dit filmpje laten we je ook duidelijk zien hoe je zelf de tattoo kunt gebruiken. 

  Waar een tijdelijke tattoo kopen?

  Een tijdelijke tattoo kopen doe je het beste bij InkParrot. Onze tattoos worden snel geleverd, zijn van goede kwaliteit en blijven goed zitten. Daarnaast kunnen wij ieder mogelijk design voor je maken, ook zijn alle kleuren mogelijk. Ben je toch niet helemaal tevreden met een design en wil je een kleine of grote aanpassing doen? Dan is dat ook zo gedaan. Onze eigen designers werken snel en zetten je moeiteloos om in een mooie tattoo waar je echt heel blij mee zult zijn!

  Heb je toch nog vragen? Neem dan gerust even contact met ons op! Onze missie is dat iedereen vol zelfvertrouwen een eerste of nieuwe tattoo laat zetten zonder daar later spijt van te krijgen. Jouw vragen beantwoorden is daar een groot onderdeel van!

  Kijk daarnaast ook eens bij de veelgestelde vragen en op onze blog waar je nog veel meer informatie kunt vinden over onze tijdelijke tattoos!